Southview Elementary School

Project Description

Kearney’s Southview Elementary used their summer to freshen up the main corridors and address some issues with their open pods and library spaces. A3G worked with the contractor and school staff to address severe noise issues with the tall library space open to the surrounding corridor by installing dropped ceiling and sound insulation. This improvement, along with new lighting, has made a big impact on the functionality of these spaces allowing students and staff to utilize the rooms to their full potential at all times.

In addition to the functional improvements A3G was able to update the finishes so the whole space feels new and clean. Color coordinated pods for each level makes it easy for young students to find their classrooms and makes for a great mix of colors in the shared library space.

Project Details

Location: Kearney, Missouri
Renovation Date: 2019
Size: 9,572 sf
Categories:
2020-01-07T16:34:58+00:00